Biografie Sjors Lemmens

Photostique_impactgolf-009

Sjors Lemmens 12 oktober 1979 te Maastricht PGA A professional

Als Sjors in 1984 voor het eerst een tennisracket in handen krijgt, start voor hem het sportavontuur. Tussen 1987 en 2000 speelt Sjors vele tenniswedstrijden op nationaal niveau tot dat er in 2000 een abrupt einde komt aan zijn professionele tenniscarrière. Hij loopt een knieblessure op, waardoor hij niet meer kan tennissen. Sjors gaat niet lang bij de pakken neer zitten en besluit het roer om te gooien en maakt in 2001 kennis met de golfsport. In zijn ultieme streven om ‘de beste te zijn’ golft hij al snel op topniveau en besluit hij in plaats van professioneel golfer, golfleraar te worden.

 

Sjors: “Lesgeven is voor mij de optimale beleving van deze mooie sport. Door er dagelijks mee bezig te zijn, kan ik niet alleen mijn kennis en ervaring overdragen. Ik blijf mezelf er ook continu door ontwikkelen”.

 

Net als zijn helden Tiger Woods, Michael Jordan, Roger Federer en David Gilmour neemt Sjors enkel genoegen met het beste. En bij hem betekent dit ‘het beste uit jezelf halen’ en jezelf continu blijven verbeteren. Dat is waar Sjors in gelooft en waar hij voor gaat in zijn leven. En deze overtuiging vertaalt hij ook door in zijn vak. Als golfer verbetert hij zichzelf nog dagelijks en ziet hij het als zijn persoonlijk streven om het beste uit zijn

cursisten te halen.

sjors@impact-golf.nl
+31(0)62 8126163

Menu